2n Canicròs del Collsacabra

El dia 13 d'octubre a Cantonigròs celebrarem la 2a. edició del CANICRÒS COLLSACABRA en el marc de la fira de muntanya COLLSACABRAVIU.

El Canicròs:
La cursa seran d'aprox. 6300m. que transcorreran majoritàriament per boscos i prats dins l'escenari privilegiat que ofereix el Collsacabra amb un recorregut amb lleuger desnivell, tècnic i divertit que la fan òptima per iniciar la temporada tant per corredors experts com per a novells. Aquest recorregut és viu i és el paratge propi dels ramats que hi pasturen habitualment per això no podem concretar amb molta antel·lació per on transcorrerà la cursa, si però que en podem garantir les característiques. Així, anomenem "la Robusta" a aquest traçat que ens inspiren les formoses vaques d'aquests indrets.

Trekking caní:
També per aquells que prefereixen fer el mateix recorregut fora de cursa, iniciarem el trekking un cop hagin sortit els corredors i corredores, aproximadament a les 9:30 en el mateix punt de sortida que el canicròs. No serà necessari passar revisió veterinària però si que caldrà recollir el dorsal corresponent.

 

Caminada popular:

La caminada popular s'iniciarà a les 9:30 i es recorrerà un tram de uns 3km fins un espai d'interès natural de la localitat. La caminada es oberta a tot tipus de públic amb gos o sense gos.

 
Us animem doncs a descobrir aquestes contrades i a gaudir ? Recordeu que....

SOM NATURA, ESPORT I EMOCIÓ!

Programa:

7:30 a 8:30* Recollida de dorsals i control Veterinari - Pratdesaba Veterinaris.

09:00* Sortida esglaonada canicròs

09:30* Sortida trekking caní i caminada popular.

11:00* Entrega de premis.

*Els horaris són orientatius i poden patí canvis d'última hora que seran comunicats convenientment per la organització .

Serveis disponibles:

  • Es posaran a disposició dels participants: vestidors, lavabos i dutxes.

  • Zona de pernoctació per a furgonetes i autocarabanes.

  • Zona d'aparcament.

  • CAN-tina.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now