top of page

4t. Canicròs del Collsacabra

El diumenge 16 d'octubre a Cantonigròs celebrarem la 4a. edició del CANICRÒS COLLSACABRA en el marc de la fira de muntanya CollsacabraViu.

El Canicròs:
La cursa seran d'aprox. 6300m. que transcorreran majoritàriament per boscos i prats dins l'escenari privilegiat que ofereix el Collsacabra amb un recorregut amb lleuger desnivell, tècnic i divertit que la fan òptima per iniciar la temporada tant per corredors experts com per a novells. Aquest recorregut és viu i és el paratge propi dels ramats que hi pasturen habitualment, per això, no podem concretar amb molta antel·lació per on transcorrerà la cursa, si però que en podem garantir les característiques. Així, anomenem "la Robusta" a aquest traçat que ens inspiren les formoses vaques d'aquests indrets.

Trekking caní:
També per aquells que prefereixen fer el mateix recorregut fora de cursa, el trekking s'iniciarà immediatament després de que hagi sortit l'últim corredor/a

 
Us animem doncs, a descobrir aquestes contrades?

SOM NATURA, ESPORT I EMOCIÓ!

Programa:

7:30 a 8:30* Recollida de dorsals i control Veterinari - Pratdesaba Veterinaris.

09:00* Sortida esglaonada canicròs

09:15* Sortida trekking caní.

10:30-11:00* Entrega de premis.

*Els horaris són orientatius i poden patir canvis d'última hora que seran comunicats convenientment per la organització .

Zones de servei:

  • Zona de pernoctació per a furgonetes i autocaravanes.

  • Zona Village.

silueta només línies.png
Espais_III_Canicròs_Collsacabra.png
bottom of page